Hallo lezer,

Ik ga hier een beetje uitleggen hoe ik zover ben gekomen en waarom ik wil bloggen.

In 2016 (weet het eigenlijk niet precies meer)ben ik begonnen met stoppen met roken. Nog niet eens voor mezelf maar om iemand waar ik van hou. Ik ben tot op de dag van vandaag nogsteeds gestopt.

Nadat ik stopte met roken had ik een ontevreden gevoel, alsof ik mezelf bezig moest houden. Een aantal kilo’s later erbij en een hoger vetpercentage besloot ik dat het genoeg was. Ik moest afvallen..
Begonnen bij een hoog vetpercentage (overgewicht) was ik vastberaden om dit te gaan doen.

Ik schreef me in bij de sportschool en begon buiten met hardlopen, pakte overal de trap en fietste overal naartoe.
Na een langere periode van veel sporten en mijn voeding beetje bij beetje aan te passen is mijn vetpercentage toch minder geworden en word ik al zelfverzekerder gelukkiger in mijn vel.

Na ander half jaar heb ik veel informatie bij elkaar geraapt. Nu heb ik al veel vaste routines in mijn voeding al ben ik van mening dat het altijd snel goed is zolang alles met mate is.
Met sporten ga ik 2 keer per week naar de sportschool en 3 keer per week hardlopen.

De informatie/kennis die ik heb weten te passioneren zou ik graag met jullie willen delen!!
Niet iedereen zal het eens zijn met hoe ik sommige dingen doe, of hebben betere informatie. Ik sta natuurlijk altijd open voor nieuwe informatie.

Nog even voor de duidelijkheid, ik ben geen expert en geen personal trainer. Ook geen voedingsdeskundige (al zou ik dat graag willen) en ik ben ook geen vegetariër, volg ook geen speciale diëten eet eigenlijk bijna alles maar op mijn eigen manier.

Al moet ik wel zeggen dat ik in 2019 een cursus assistent hardlooptrainer 2 ga beginnen en daarna wil doorleren. To be continued dus! Ik zou in de toekomst zeker zelf trainingen willen geven.

Omdat ik ook graag dingen van mij af schrijf, heb ik besloten een blog te beginnen.
Dus in hoop van zege dat mijn blog gelezen, gedeeld en geliked word.

Ik zou het ook leuk vinden als je mij op instagram en/of facebook zou liken en volgen!