Ik heb een plan!!

Hallo beste lezers,

Hier ben ik dan weer, en ook van plan om te blijven, en te delen.
Ik wist gewoon dat ik weer terug online wilde, maar hoe doe je dat? Waar begin je? Even een serieus gesprekje met jullie.

Zelf merk ik dat ik moeite heb structuur, het inplannen maar dan voornamelijk het nakomen van mijn planning. Waar ligt dat aan? Demotivatie!! Ik mis motivatie, omdat ik geen doel heb momenteel. Ik zwaai al een tijdje tussen mijn liefde voor hardlopen en krachttraining. En ondanks dat ik weet dat dit zeker wel samen kan gaan weet ik wel dat je vaak maar jezelf voor 1 sport echt 100% kan inzetten en het andere ”voor erbij”. Zo voelt het voor mij in ieder geval. Tuurlijk is je core trainen juist goed voor je lichaam in combinatie met hardlopen. Maar echte diepe squats met gewichten, ik merk gewoon dat dit voor mij persoonlijk niet helemaal werkt.

Dus, ik heb besloten om een nieuw doel te hebben, ik wil in oktober in Eindhoven de halve marathon doen! Nu denk je misschien dat is voor jou een eitje! Misschien, ik heb nu een tijdje minimaal getraind met hardlopen maar ik weet ook dat je lichaam al wel weer snel terug is op niveau als je ervoor werkt.

Na de halve marathon van Eindhoven ga ik me voor nog een halve marathon inschrijven, maaaaaaarrrrr….. ik laat jullie kiezen welke. ik ga een poll in (vital-life) facebook zetten en de meeste stemmen die wint! Erg spannend dus!!

Ik wil dan ook doelen hebben voor volgend jaar. de halve onder de 2 uur, de 10 onder de 50 minuten en misschien stiekem een marathon? Wie zal het zeggen.

Ik wil het ook even met je hebben over de afgelopen tijd, en daarmee bedoel ik dus het afgelopen half jaar. Ik ben op vakantie geweest, ben bij een nieuwe werkgever begonnen, leuke dagjes weg maar eigenlijk weinig structuur. En door die weinig structuur en enige onzekerheid in mijn privé leven zat ik gewoon niet heel lekker in mijn vel en kon ik mijn plaats niet vinden. Eigenlijk nog niet helemaal, maar ik werk daaraan! Intussen moet ik mijzelf gewoon bezig houden met mijn doelen.

Het was even kort, maar ik kom gauw terug.

Graag tot dan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *