Terug van weggeweest?

Hallo luitjes,

Ik ben het.. de vergeten blogger, oftewel vital-life schrijfster.

De afgelopen maanden waren nogal vol, vol omdat ik werk heb en ik me daar even volledig aan moest geven. Natuurlijk ben ik niet gestopt met sporten (alhuwel ik niet meer weet wanneer ik naar de sportschool ben geweest) , het hardlopen dat gaat goed! Maar het gezond eten is voor mij lastig geweest vooral met carnaval voor de deur             (excuus nummer 1) en zoals ik al zei een nieuwe baan.

Ik ben iemand die gewend is aan wat ze gewend is zeg maar. Nee dat klinkt niet erg duidelijk.. uhm.. ik kan moeilijk tegen veranderingen ookal zijn ze nog zo positief! Werken is voor mij al een hele tijd geleden, tussen een echt betaalde baan en nu heb ik natuurlijk wel vrijwilligerswerk gedaan en mij volledig gestort op sport en de opvoeding van mijn zoon. Na heel wat sollicitaties werd ik dan eindelijk aangenomen en ben ik begonnen met werken.

Maar.. dat bloggen dan? oeps!!! ehm…. ja dat komt later dan maar, eerst wennen aan de nieuwe situaties en de veranderingen in mijn nieuwe leven. Dat heb ik dus de afgelopen maanden gedaan. Een weg zoeken in gezinsleven, werken, opvoeden, sporten en gezond leven. (wat een mond vol zeg)

Wat lastig zeg, ik vind de ene excuus na de andere om iets lekkers te eten of het nu zoet of vet is.
Ik voel me wel tevreden met mijn lichaam en de ene dag beter dan de andere.

Wat doe ik nu om gezond te leven? Ik ben eigenlijk iemand van het: alles of niets. Maar nu ben ik meer een ”balans” persoon, dus niet alles kan 100% gezond zijn of ongezond maar ik mag heus wel iets erbij doen, wat misschien niet te gezond is zeg maar. balans is belangrijk, vooral met een kind.

Vanaf nu heb ik mezelf beloofd om iedere week minstens 1x te bloggen en dan niet alleen over hardlopen (wat ik natuurlijk graag doe) maar ook over gezond leven, de tips die voor mij werken en eventuele tips om het te doen in combinatie met gezinsleven en budget blogs.Mocht je nog tips hebben of wil je iets weten dan kun je dat altijd vragen!

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen, en stay tuned!

 

Groetjes Daniëlla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *